Gratis kans maken op mooi geldprijzen!

Deze post heeft niet zo zeer iets te maken met het Nederlands elftal. Laatst kwam ik de volgende site tegen; Erevoorspeller. Op deze site kun je op een leuke manier leuke geldprijzen winnen. Ik heb helaas nog niks gewonnen maar ik blijf doorzetten!
Erevoorspeller

WK-poule Nederlands elftal bekend

Oranje komt op het komend wereldkampioenschap in Brazilië een oude bekende tegen. Het Nederlands elftal stuit volgend jaar in groep B van het WK in Brazilië op Spanje, Chili en Australië. Er wordt vooral uitgekeken naar de wedstrijd tegen Spanje. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op 13 juni 2014 om 22:00 (vrijdag de dertiende).

Speeltijden Nederlands elfltal WK 2014 in Brazilië:
Vrijdag 13 juni 2014 22:00:      
Nederland - Spanje
Woensdag 18 juni 2014 18:00:   Nederland - Australië
Maandag 23 juni 2014 18:00:     Nederland - Chili

Opstelling Japan - Nederland 16 november

De opstelling van Oranje is bekend. Opvallend is de naam Siem de Jong. De jong neemt de spitspositie (tijdelijk) over van Robin van Persie. Zaterdag 16 november zullen de volgende spelers in de basis beginnen onder Louis van Gaal:

Doel: Cillessen
Verdediging: Blind, De Vrij, Martins Indi, Janmaat
Middenveld: Strootman, Nigel de Jong, Van der Vaart
Aanval: Lens, Siem de Jong, Robben

Japan - Nederland, zaterdag 16 november 2013

Op zaterdag 16 november speelt het Nederlands elftal een oefeninterland tegen en in Japan. Deze wedstrijd is een van de laatste interlands die Oranje zal spelen in aanloop van het WK voetbal 2014 in Brazilië. Opvallend in het team is de naam Joël Veltman van AFC Ajax. De topscorer van het Nederlands Elftal, Robin van Persie, zal weer aanwezig zijn in de opstelling van Bondscoach Louis van Gaal.

Officiële opstelling Japan - Nederland

Huidige selectie van Oranje voor oefeninterland tegen Japan: 
Keepers
Maarten Stekelenburg Fullham 54 interlands • 40 tegengoals
Tim Krul Newcastle United 5 interlands • 4 tegengoals
Jasper Cillessen AFC Ajax 2 interlands • 0 tegengoals


Verdedigers
Gregory van der Wiel Paris Saint Germain 35 interlands • 0 goals
Ron Vlaar Aston Villa 19 interlands • 1 goal
Daryl Janmaat Feyenoord 12 interlands • 0 goals
Bruno Martins Indi Feyenoord 12 interlands • 2 goals
Jetro Willems PSV 10 interlands • 0 goals
Stefan de Vrij Feyenoord 8 interlands • 0 goals
Daley Blind AFC Ajax 6 interlands • 0 goals
Joël Veltman AFC Ajax 0 interlands • 0 goals

Middenvelders
Rafael van der Vaart Hamburger SV 107 interlands • 24 goals
Nigel de Jong AC Milan 68 interlands • 1 goal
Kevin Strootman AS Roma 22 interlands • 3 goals
Stijn Schaars PSV 21 interlands • 0 goals
Jordy Clasie Feyenoord 6 interlands • 0 goals
Jonathan de Guzman Swansea City 6 interlands • 0 goals

Aanvallers
Dirk Kuijt Fenerbahçe SK 98 interlands • 24 goals
Robin van Persie Manchester United 81 interlands • 41 goals
Arjen Robben Bayern München 72 interlands • 21 goals
Jeremain Lens Dinamo Kiev 18 interlands • 7 goals
Luciano Narsingh PSV 6 interlands • 2 goals
Memphis Depay PSV 0 interlands • 0 goals

Trainers
Louis van Gaal Hoofdtrainer
Danny Blind Assistent-trainer
Patrick Kluivert Assistent-trainer

Oranje onder Louis van Gaal

Vrijdag 31 augustus. Louis van Gaal passeert vier basisspelers voor de wedstrijden tegen Turkije en Hongarije. Het Nederlands elftal zal het zonder Nigel de Jong, Gregory van der Wiel, Rafael van der Vaart en Ibrahim Affelay moeten doen. De rede dat deze vier zullen ontbreken in het team van de KNVB heeft te maken met de transfers die zij maken. Vandaag (31 augustus) om 24:00uur sluit de transfermarkt. 

De vier spelers worden ook buiten de selectie van het Nederlands elftal gelaten door Louis van gaal omdat zij niet fit genoeg zouden zijn. Ze hebben te weinig minuten gemaakt om uit te kunnen komen voor het Nederlands elftal, aldus Louis van Gaal Ibrahim Affelay kreeg geen garantie op een basisplaats bij FC Barcelona, dit komt omdat hij net terug is van zijn Blessure. Bij Schalke hoopt hij wél die basisplaats te krijgen. Nieuwe spelers die wél geselecteerd zijn door Louis van Gaal voor de interlands zijn de Feyenoorders Janmaat en Clasie. 7 September speelt Oranje het eerste WK-duel tegen Turkije. 11 september de tweede wedstrijd tegen Hongarije.


  • Nigel de Jong maakt een overstap van Manchester city naar AC Milan.
  • Gregory van der Wiel maakt een overstap van Ajax naar Paris Saint-Germain.
  • Rafael van der Vaart keert van Tottenham Hotspur terug naar Hamburger SV.
  • Ibrahim Affelay maakt een overstap van FC Barcelona naar Schalke '04.

PSV en Feyenoord leveren grootste aandeel selectie

De voorselectie voor het spelen van de kwalificatie wedstrijden tegen Turkije en Hongarije bestaat uit 35 spelers. Louis van Gaal heeft van zowel PSV als van Feyenoord 4 spelers geselecteerd. De twee clubs zijn de hofleveranciers van deze selectie. De vier geselecteerde spelers van PSV zijn: Jetro Willems, Kevin Strootman, Luciano Narsingh en Jeremain Lens. Van Feyenoord zijn Joris Mathijsen, Bruno Martins Indi, Jordy Clasie en Ruben Schaken geselecteerd. 7 September speelt Nederland tegen Turkije in de Amsterdamse Arena. De laatste club van de traditionele top 3, Ajax, levert drie spelers. De drie spelers van Ajax die zijn opgenomen in de voorselectie zijn: Ricardo van Rhijn, Gregory van der Wiel en Siem de Jong.

Opvallende namen zijn Douglas Franco Teixeira en Ruben Schaken.

Volledige voorselectie van Oranje:
Keepers: Tim Krul (Newcastle United), Maarten Stekelenburg (AS Roma), Michel Vorm (Swansea City).

Verdedigers: Khalid Boulahrouz (Sporting), Douglas (FC Twente), John Heitinga (Everton), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Joris Mathijsen (Feyenoord), Ricardo van Rhijn (Ajax), Nick Viergever (AZ), Ron Vlaar (Aston Villa), Gregory van der Wiel (Ajax) en Jetro Willems (PSV).

Middenvelders: Vurnon Anita (Newcastle United), Jordy Clasie (Feyenoord), Urby Emanuelson (AC Milan), Leroy Fer (FC Twente), Nigel de Jong (Manchester City), Siem de Jong (Ajax), Adam Maher (AZ), Stijn Schaars (Sporting), Wesley Sneijder (Inter), Kevin Strootman (PSV), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur).

Aanvallers: Ibrahim Afellay (Barcelona), Bas Dost (VfL Wolfsburg), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Ola John (Benfica), Luuk de Jong (Borussia Mönchengladbach), Dirk Kuyt (Fenerbahce), Jeremain Lens (PSV), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Ruben Schaken (Feyenoord).

Geen Veranderingen..

Louis van Gaal maakt geen veranderingen in de selectie van Oranje
Morgen, woensdag 1 augustus, maakt de bondscoach de voorselectie van het Nederlands elftal bekend. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er geen veranderingen zijn in deze selectie. Van Gaal legt de nadruk op 'geen veranderingen in de voorselectie'. Over de definitieve selectie laat hij zich nog niet uit. Gekeken naar het afgelopen EK is het niet mogelijk om met deze selectie door te gaan. 1 Augustus zal de voorselectie bekend gemaakt worden, 15 augustus zal deze selectie haar eerste wedstrijd spelen tegen ons buurland België.

Opvallend: Louis van Gaal gaat de nachturen van het Nederlands elftal bijhouden. Van Gaal wil niks aan het toeval over laten tijdens zijn periode als coach. Zelf noemt hij het 'hypermodern coachen'.