Hot Cuisine de Pierre – A Blend of Great Stories & Small Gatherings
Een avondje in Hot Club de Gand met makker PJB mondde uit in Hot Cuisine de Pierre. Dit was een blog waar je Pieter zijn ervaringen van de kookles kon lezen. Er werd geëxperimenteerd en de eerste initiatieven werden op poten gezet. De drang naar het Oosten vertaalde zich in reizen naar Japan, Cambodja, Laos en Australië.
Het eerste jaar was zoeken. Het tweede jaar zorgde voor bevestigen en de eerste gekke concepten. Denken we maar aan 100 jaar De Ronde, Dessert Battle 1, Het Verzet viert het WK. In het derde jaar begon Pieter zich verder te onderscheiden met originele concepten, aparte recepten en een eigen stijl – mogelijk gemaakt door het grafische genie Jeroen Migneaux (www.jeroenmigneaux.com) . HCDP liep zo een beetje uit de hand. Een beetje maar…
Hot Cuisine de Pierre blijft zoeken en groeien.
Het eerste jaar was zoeken. Het tweede jaar zorgde voor bevestigen en de eerste gekke concepten. Denken we maar aan 100 jaar De Ronde, Dessert Battle 1, Het Verzet viert het WK. In het derde jaar begon Pieter zich verder te onderscheiden met originele concepten, aparte recepten en een eigen stijl – mogelijk gemaakt door het grafische genie Jeroen Migneaux (www.jeroenmigneaux.com) . HCDP liep zo een beetje uit de hand. Een beetje maar…
Hot Cuisine de Pierre blijft zoeken en groeien.